-
Välkommen!   

Här hittar du information om mina böcker och de tjänster jag tillhandahåller; bland annat kurser i självförsvar, att läsa kroppsspråk och ansiktsuttryck, samt meditation. Dessa kurser sker genom Studieförbundet Vuxenskolan (www.sv.se) varje vår och höst i Skåne och Halland. För att anmäla dig går du bara till www.sv.se (i Helsingborg är det www.abf.se). Jag erbjuder även kurser privat och för företag.
Tillgängliga tjänster, kurser och föreläsningar:  

Hitta mig på Facebook:
Nyheter


2017-01-08
En TV-intervju med mig om självförsvar: http://www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/okat-intresse-for-sjalvforsvar

2016-06-25
Nu finns min fjärde bok ute! Den handlar om självförsvar! Finns att beställa från i princip alla butiker, både som pappersbok och digitalt.2016-03-03
Nu är min tredje svenska bok ute i handeln! “Idioten på jobbet”: Hur man handskas med besvärliga och irriterande arbetskollegor".
Här får du en seriös och psykologisk insikt i hur bland annat
Gnällmånsen, Pratkvarnen, Wannabe-chefen, Latmasken, Lustigkurren, Herr Nyfiken, Herr Otrevlig, Herr Ilsk, Tjur-Pelle och Sexprataren tänker. Du lär dig att på ett smart och smidigt sätt bemöta dem, och på så sätt få sinnesro och arbetsro! Med förord av en amerikansk psykologiprofessor.

2015-06-08 
Nu finns min andra bok på svenska ute! Den heter "Tänk dig lycklig: Vad alla borde veta om positivt tänkande och attraktionslagen".

2015-06-02
Nu finns min bok "Rovdjur i mänsklig skepnad - Konsten att förstå och handskas med en psykopat" även som e-bok. Den finns tillgänglig hos iBooks, Google Play, Dito, Bokon, Adlibris, Mondo och Ad.

2015-05-21
Jag har nöjet att meddela att från och med idag finns min första svenska bok "Rovdjur i mänsklig skepnad: Konsten att förstå och handskas med en psykopat" att beställa! Håller på att gå igenom min andra bok, som kommer ut snart!


2015-01-21
Jonas intervjuades i P4 Halland om "Så lever du med en psykopat". Se följande länk för att lyssna: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=128&artikel=6073822